Mléčné výrobky, jako jsou jogurty a roztiratelne sýry v kelimcich , už ztratily dobre jméno kvůli obsahu škrobu nebo želatiny. Mléčná bílkovina spolu se skrobem se obtížněji stráví než samotné bílkoviny . Kdo si nechce dělat ze žaludku kompost, měl by prostě číst slozeni . Výrobci a jejich triky jsou totiž nekonečné.
S článkem souhlasím až na ten úplný závěr. Obyčejný jogurt, třeba Hollandia, má necelé 4g bílkovin na 100g, podobně jako třeba mléko. Skyr nebo řecký jogurt Milko mají na 100g okolo 10g bílkovin, v balení 140 g to je rozdíl skoro 10g, a to už je docela významné. Jinak teda v těch „high protein vylepšeních", kdy nahoru jde akorát cena, myslím Meggle zcela jednoznačně vede.
6. 10. 2019, 16:59 editováno autorem komentáře