Názor k článku Modifikovaný škrob nemá nic společného s genetickou modifikací od petrasek - Ano tyto jogurty jsou sice hustší než řídké...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 4. 2013 2:43

    petrasek (neregistrovaný)

    Ano tyto jogurty jsou sice hustší než řídké přesto do hustoty takové,že v nich stojí lžička mají poměrně daleko. Třeba takový jogurt od Mléko z farmy je jen a jen jogurt bez přídavných pomocníčků a co myslíte je hustý? Moc ne. Pít se moc nedá,ale opět je řidší. A je spousta zákazníků,kteří vyžadují husté smetanové jogurty. Bohužel díky tomu jaká je celková finanční situace obyvatelstva tak za tyhle jogurty,které by byli opravdu smetanové nejsou ochotni platit více než 10 Kč za 150g a logicky to vede výrobce k tomu,že si pomáhají škroby či jinými zahušťovadly. Bohužel naše jogurty se v tomto ohledu směle dorovnaly jogurtům,které sem přišli po "revoluci" samá želatina a veškerý jogurt nikde! a v dnešní uspěchané době má asi tak čas člověk si dělat domácí jogurt že?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).