Názor k článku Odborníci varují před oplachováním drůbeže, důležité je naopak mytí rukou při vaření od Ink - Dobrý den, děkuju za odpověď. Jelikož zmiňovaná E.coli...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 5. 2022 12:16

    Ink

    Dobrý den, děkuju za odpověď. Jelikož zmiňovaná E.coli je bakterie pocházející z výkalů (zvířecích i lidských), přijde mi opět poměrně logické maso omývat. Salmonelu snad mají řešit ty přísné předpisy a veterinární kontrola.

    Další věc - našel jsem článek, podle kterého je možné salmonelu chytit i z nemyté zeleniny konzumované za syrova. Nebudeme tedy mýt ani zeleninu, která může být na povrchu například od hlíny?

    Suma sumarum - ano, informace mám, ale to doporučení mi přijde dost neužitečné.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).