Vlákno názorů k článku Ušlechtilá plíseň nevadí, nakládaný hermelín vydrží i měsíce od anonym - Hermelín můžu ve všech podobách. Úplně jsem dostala...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 6. 2017 22:46

    veral (neregistrovaný)

    Zcela náhodou jsem kdysi ochutnal neúmyslně upravený francouzský camembert: Ve stánkové prodejně ho měli aspoň čtrnáct dní při teplotě nad 20 C, pak ho se slevou prodávali (bylo to za socialismu a byl to první francouzský camembert, který dostali a snažili se na něm vydělat. Se zvýšenou cenou to nešlo na odbyt, tak to levně doprodávali) Nechal jsem se ovlivnit tou cenou - a bylo to něco výborného.!
    Od té doby si hermelín tak "upravuju" . Pozor, chce to nějakou vzduchotěsnou krabičku - "vůně" hermelínu jinak pronikne všude. Ale chuť je pak naprosto vynikající.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).