Názor k článku Mýty o tavených sýrech: Odpůrci taveňáku desítky let zaspali od B.F.U - ehm, abych ocitoval článek (pro pochopení pointy zkráceno): "..začaly...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 6. 2012 1:16

    B.F.U (neregistrovaný)

    ehm, abych ocitoval článek (pro pochopení pointy zkráceno):

    "..začaly tavené sýry vyrábět ve Švýcarsku... ...již před 101 lety... ...vyrábějí dodnes. To samo o sobě vypovídá o tom, že tavené sýry nejsou v principu nekvalitním výrobkem."

    Jak souvisí doba po kterou se něco vyrábí, potažmo místo kde to vzniklo, s kvalitou produktu?

    To je jako tvrdit, že když jsme tady 40 let tolerovali komunismus, tak to musí být komunistické zřízení správné a zdravé.

    A musím říci, že po přečtení zmíněného odstavce jsem číst přestal, protože pokud je autor schopen napsat takovýhle nesmysl tak raději ani nechci vědět jakým dalším bludům je ochoten věřit a hlásat je jako úžasnou novou pravdu celému světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).