Názor k článku Na čem smažit kapra? Na másle ne, na sádle ano od Jirka_1 - Přestaňte už konečně strašit obsahem cholesterolu v potravinách,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 12. 2016 11:48

    Jirka_1 (neregistrovaný)

    Přestaňte už konečně strašit obsahem cholesterolu v potravinách, nemá na nic vliv, jelikož se v žaludku rozloží. Zvýšený cholesterol je reakcí na kombinaci omega6 s cukrem, tedy na tu brusnou pastu, která nám dře cévy a cholesterol je tam přítomný proto, aby prodřeniny opravoval a nedošlo k vnitřnímu vykrvácení. Mimochodem nejvíce omega6 bez omega3 má slunečnicový olej, tak kupujte o sto péro a myslete si, jak vám rostlinné oleje prospívají... :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).