Názor k článku Na českou kuchyni cizince nenalákáme od blackpepper - Pana Klímy si vážím, má za sebou pozoruhodnou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 1. 2011 10:50

    blackpepper (neregistrovaný)

    Pana Klímy si vážím, má za sebou pozoruhodnou karieru. Bohužel se nemůžu ztotožnit s některými jeho názory. 6e za socialismu byly kuchyně čistší? Dobrej joke. Pamatuju si na svou praxi ve druháku, kdy jsme ráno rozsvěcením světel v kuchyni vyháněli její noční obyvatele: myši a šváby. A tý špíny okolo...Raději nevzpomínat. A to nebyla jen jedna restaurace, takových tehdy byla většina.
    A ještě k tomu vyučený-nevyučený kuchař. Jasně že v Americe nepotřebují vyučené kuchaře, v hodně podnicích tam "kuchaři" jen otvírají krabice a konzervy, chodí jim i předkrájená zelenina. Jediné co tam dělají, že přendavají suroviny do vlastní gastrošek a ohřívají je. Jo, CIA (Culinary Institut of America) je jedna z nejlepších škol na světě, ale absolventi jsou z celeého světa, nejen američani, např. Roman Vaněk z Prakulu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).