Nic ve zlém ale srovnávat ho s "jirkou" je trochu trefa vedle.
Myslím že ten pán toho dokázal dost a na trhu kde je opravdový boj a nikdo nikomu nic nedá zadarmo. A jak sám říká je ve věku a v postavení že si může říkat co chce a nikomu se nemusí zodpovídat. A tak i my můžeme souhlasit a nebo nemusíme ...
Vážený Dane,
děkuji za Váš příspěvek. To není z mé hlavy, že Češi se rádi něco naučí, ale že je nesmí nikdo poučovat, obzvláště ne, když je to nějaký "přivandrovalec".
Pokud se týká pohostisntví a cestovního ruchu se rád vytahuji, že mám odpověď na všechno a pokud ne, že si prostě něco vymyslím.
Pokud se týká pohostisntví a cestovního ruchu, píši do odborných medíí všechno možné, páté přes deváté a sice proto, že Češi všechno znají, a sami by se na nic nezeptali. Z mé hlavy také není to že Češi, až na nějaké výjimky, nejsou oponenti, ale jsou velicí kritici všeho a každého, což mě ale od psaní mých kritických příspěvků nemůže odradit.
Jediné co by mě od psaní mých kritických příspěvků na úroveň českého pohostisntví odradilo, by bylo, kdyby se mnou všichni čtenáři souhlasili.
Michael Klima
"Tenhle pán" se jmenuje Michel Kíma, také zvaný Mike.
No, a Mike naštěstí ví očeské gastronomii již za prevé republiky, za války, po válce, po dobu socialismu, a samozřejmě i po roce 1989, takž jako jeden z mála má možnost srovnávat. Tenhle pán ale žije již více než 40 let v zahraničí, a to ne jenom v Americe, a tak má možnost srovnávat i různé světové ekonomie.
Od roku tento přivandrovalec napsal stovky, ne-li tsíce kritických článů českého pohostisntví,takže už jen v tom nemůže být s panem Paroubkem srovnáván.
Pan F,zřejmě na slovo vzatý ekonom,který se ale za své jméno nejspíše stydí, by měl něco napsat o tom, jak se on zasloužil o úroveň ekonomie v Česku, nebo konkretně úrovně české gastronomie.
Michael Klima