Názor k článku Na tradiční cibulačku smažte cibuli půl hodiny od Pavel - Možná mám zkreslené názvosloví, ale podle mě smažení...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 10. 2015 11:20

    Pavel (neregistrovaný)

    Možná mám zkreslené názvosloví, ale podle mě smažení je na tuku bez vody/šťávy, t.j. musí se smažit tak prudce, aby se puštěná šťáva okamžitě vypařila. Dušení je naopak tepelná úprava v té puštěné šťávě (případně s nějakou dodanou tekutinou), a je jedno jestli s pokličkou či bez. Koneckonců v receptech se často dočtete, že se má bez pokličky šťáva vydusit na polovinu, ale nikdy jsem se nedočetl, že se má vysmažit.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).