Názory k článku Nač dát pozor, když si kupujete zmrzlinu?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 7. 2017 13:28

    Jiří

    Raději si koupím zmrzlinu z čerstvých surovin a bez chemie u prodavače, který nemá zcela předpisové technické zázemí, než zmrzlinu z prášku s emulgátory a barvivy, podávanou v provozovně odpovídající všem normám.
    (A oželím i tu nádobu na kleště – správnou zmrzlinu v Itálii stejně nenabírají kleštěmi, ale špachtličkou.)

  • 15. 7. 2017 11:34

    Dana Mihulkova (neregistrovaný)

    Nejhorší je, pokud si prodavači utírají nos a popotahují nosem---vídám to u pokladních. Nechtějí zameškat práci a vymarodit se.
    Zmrzliny už dávno degradovaly zbytečnými chemickými složkami na podezřelé pochutiny, které si lze odříci a bez kterých nám je lépe než po konzumaci. Osobně si párkrát za léto dám sorbet. Mám aspoň jistotu, že neobsahuje žádný mléčný prášek a na něj nabalené složky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).