Názor k článku Nebezpečné maso a uzeniny: Hrubá chyba, nebo záměrné šokování? od Mary - Ono není to maso totéž, jako když se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 12. 2015 12:38

    Mary (neregistrovaný)

    Ono není to maso totéž, jako když se dobytek pásl na zelených pastvinách ve světě bez průmyslového znečištění, to je snad jasné. Všechno, co zvířata spasou, se dostane do krve. A červené maso je plné krve, že ano? Dnes se krmí sofistikovanými průmyslovými směsemi, které asi moc ke zdravému masu nepřispívají. Nechci spekulovat o složkách GMO. Umělá potrava i bez nich nemůže být zdravější než ta přírodní. Více se jedná o zisk, takže prioritou je nárůst svalové hmoty u zvířat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).