Nadpis mluví o červeném mase a uzeninách, dál se už ale píše jen o mase. V těchto dvou věcech bych ale viděl dost velký rozdíl: Zatímco na červené maso podle mě dobře platí ona věta Romana Vaňka „nejsou škodlivé potraviny, pouze jsou škodlivá množství“, uzeniny považuji za jednoznačně škodlivé – podstatně víc než červené maso. Myslím, že to nelze spojovat tak jako v tom článku.
Vanek papouskuje jen nazory jinych..vse uz bylo davno stokrat receno.
On je jen trochu vetsi soumen a kaspar nez Babica...proto mu to trubky zerou a vyhazuji tisice za knedlo-vepro.zelo v Prakulu.
Pani Krbcova jiste pamatuje, jak v RX nekolikrat publikoval Pecinka, jeho kamos ze skoly, ten hnus, kterak je Vanek dokonaly.
Vtipne jen bylo, ze Vanek tenkrat neumel uvarit ani vajicka, vyucak si udelal az za par let, a posmival se tomu jantarovi ze je prodavac lyzi...pritom sam prodaval chcanky(pardon- vhodnejsi vyraz neznam) zvane brazilske vino...
Ale to jen tak na okraj...jinak souhlasim...cervene maso a uzeniny nelze davat do souvislosti.