Vlákno názorů k článku Nebezpečné maso a uzeniny: Hrubá chyba, nebo záměrné šokování? od Jiří - Nadpis mluví o červeném mase a uzeninách, dál...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 12. 2015 21:56

    Jiří (neregistrovaný)

    Nadpis mluví o červeném mase a uzeninách, dál se už ale píše jen o mase. V těchto dvou věcech bych ale viděl dost velký rozdíl: Zatímco na červené maso podle mě dobře platí ona věta Romana Vaňka „nejsou škodlivé potraviny, pouze jsou škodlivá množství“, uzeniny považuji za jednoznačně škodlivé – podstatně víc než červené maso. Myslím, že to nelze spojovat tak jako v tom článku.

  • 16. 12. 2015 8:55

    Lenka Krbcova

    Dobrý den, v textu se hovoří o mase a masných výrobcích, což jsou (mj.) uzeniny. Jedná se o reakci na zprávu WHO, která posuzovala právě "maso a masné výrobky". Předpokládám, že zvlášť a závěry prezentovala souhrnně. LK, Vitalia.cz

  • 16. 12. 2015 20:44

    lol (neregistrovaný)

    Vanek papouskuje jen nazory jinych..vse uz bylo davno stokrat receno.
    On je jen trochu vetsi soumen a kaspar nez Babica...proto mu to trubky zerou a vyhazuji tisice za knedlo-vepro.zelo v Prakulu.

    Pani Krbcova jiste pamatuje, jak v RX nekolikrat publikoval Pecinka, jeho kamos ze skoly, ten hnus, kterak je Vanek dokonaly.

    Vtipne jen bylo, ze Vanek tenkrat neumel uvarit ani vajicka, vyucak si udelal az za par let, a posmival se tomu jantarovi ze je prodavac lyzi...pritom sam prodaval chcanky(pardon- vhodnejsi vyraz neznam) zvane brazilske vino...
    Ale to jen tak na okraj...jinak souhlasim...cervene maso a uzeniny nelze davat do souvislosti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).