Jedná se o hloupost všech, kteří jsou vůbec ochotni ztrácet čas produkty duševně nemocných lidí schopných vyprodukovat jakési fantasmagorie o škodlivosti masa. Vliv konzumace masa na lidské zdraví je dlouhodobě prozkoumán přímo pokusy na lidech v délce trvání více než 2 000 000 let.
Škodí přejídání masem, tak jako jakákoliv jiná jednostranná strava a nevhodné způsoby přípravy a konzervace masa, ale ne maso jako takové.
"Vliv konzumace masa na lidské zdraví je dlouhodobě prozkoumán přímo pokusy na lidech v délce trvání více než 2 000 000 let."
No tak to tedy není, jaké to pro člověka mělo následky kromě pár vybraných benefitů (jež byly překonány nástupem zemědělství), opravdu nikdo nezkoumal...
Ono není to maso totéž, jako když se dobytek pásl na zelených pastvinách ve světě bez průmyslového znečištění, to je snad jasné. Všechno, co zvířata spasou, se dostane do krve. A červené maso je plné krve, že ano? Dnes se krmí sofistikovanými průmyslovými směsemi, které asi moc ke zdravému masu nepřispívají. Nechci spekulovat o složkách GMO. Umělá potrava i bez nich nemůže být zdravější než ta přírodní. Více se jedná o zisk, takže prioritou je nárůst svalové hmoty u zvířat.
"Jedná se o hloupost všech, kteří jsou vůbec ochotni ztrácet čas produkty duševně nemocných lidí schopných vyprodukovat jakési fantasmagorie o škodlivosti masa. "
Soude dle toho, kolik casu travite pod kazdym clankem o skodlivosti masa, jste podle sve vlastni definice nejvetsi mistni hlupak.