Názory k článku Nejsme uzavřený prémiový klub, chceme se otevřít lidem, říká nový šéf pekařství Paul

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 10. 2019 11:36

    JB

    Za mě prosím oslovte raději malého českého pekaře (řezníka, kavárníka, kuchaře ...) než top manažera, který celou svou kariéru pracoval pro korporát válcující a likvidující drobné podnikání u nás.

    Konkrétně k obsahu. Píše se tam hrdě o "vlastním těstě", přitom se míchá z dovážené mouky na nějaké automatizované lince. Ocením, až pan manažer prosadí doplácení ztráty českým drobným zemědělcům za to, že budou tady u nás pěstovat méně výnosné staré odrůdy obilí, které se pak bude mlít v českých mlýnech.

  • 17. 10. 2019 18:10

    neřeknu

    ano, proto jsou jejich výrobky předražený jako blázen. Byl jsem tam dvakrát a pokud neberu v úvahu cenu, tak jsem si ani nijak nepochutnal. Takže nevím, o čom to manažer mluví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).