Názor k článku Nechci na bezlepkové dietě vydělávat, říká restauratér od Mary - Konečně někdo, kdo ví, co dělá a co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2016 10:14

    Mary (neregistrovaný)

    Konečně někdo, kdo ví, co dělá a co nabízí.
    Perlička byla, když jsem tento týden byla v restauraci, kde připravují vyhlášené steaky, a mají je pěkně popsané i v menu, jak je chcete připravit- blue, rare, medium, ...atd. Já jsem si objednala lososa, ale protože losos je také uveden jako Steak z lososa, servírka se mne ptala, jak ho chci připravit! Trochu jsem chytala dech, ale zvládla jsem to a řekla, že samozřejmě dobře propečený. :-))

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).