Názor k článku Nejčastější nepochopení při výběru potravin od Anonymní - Ale vždyť to tak je - co je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 2. 2015 13:48

    Anonymní (neregistrovaný)

    Ale vždyť to tak je - co je mi po tom, jak látka vznikla? Co když narostla a pak ji někdo z rostliny oddělil a přidal do jídla zvlášť - byla by přírodní nebo už by se dala označit jako chemikálie? A v rajčeti samozřejmě Ečka jsou: E160a - karoteny, E296 - kyselina jablečná, E300 - kyselina L-askorbová, E330 - kyselina citronová, E621 - L-glutaman sodný... Všechno to tam pěkně přirozeně narostlo. Z chemických látek je složený celý svět, lidská a zvířecí těla, rostliny... jen má občas někdo zvláštní pocit, že každá chemikálie musela vzniknout v továrně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).