Mno tak třeba já. V mém dětství měla máma jako samoživitelka do kapsy hluboko. Vyrostla jsem na nejlevnějších šmejdech a na zboží v akci. (Mimochodem až v 16 letech jsem se dozvěděla že margarín NENÍ máslo...) Když jsem šla na vysokou, měla jsem na jídlo na měsíc přibližně 2500. Není to extra málo, ale na schwartwaldskou šunku to fakt nestačí. (Pro ty kteří tady budou brojit, že za 4k uživí na měsíc rodinu připomínám, že vařit pro 3 lidi dohromady nebo zvlášť je neporvnatelný rozdíl.)
Jak už tady někdo psal, je škoda, že se článek oprostil od chuťové složky. Když jím 100g šunky co je převážně ze škrobu, dám si to tak ke čtyřem rohlíkům, jedno balení jeden večer, jedno druhý a stejně mi chutná. Když si koupím kvalitní šunku, (ale za "kvalitni" cenu), jo to si první večer pošušňám, ale druhý abych jedla jenom rohlíky. Mimochodem mnohem více než sirup yo mi chutnají ovocné jupí sirupy (ty klasické, ty nové "imitace yo" jsem ještě neochutnala) - jsou přitom o dobrou polovinu levnější.