Názor k článku Nejrizikovější zmrzlina roku 2013? Vanilková od Jarda_P - Výroba tzv. studenou cestou Zde se nejčastěji používají...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 6. 2014 16:20

    Jarda_P

    Výroba tzv. studenou cestou

    Zde se nejčastěji používají originálně balené sypké směsi, které se smísí s vodou v poměru podle pokynů výrobce a popřípadě jsou přidány další suroviny podle druhu vyráběné zmrzliny (tekuté pasty, drcené čerstvé nebo mražené ovoce, cukr, mléko, a další).

    Tak to snad ne, v Cechach se do toho prece musi dat tolik vody, kolik to snese, aby z toho nebyla uz jen ledova trist a alespon z dalky to vypadalo jako zmrzlina.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).