Není nic hnusnějšího než řízek z krkovice ( natož bůčku ) jak píše blekota autor. Je uplně výborný, když se vám maso, které nevidíte pod trojobalem táhne z pusy na šlachách tak, že když ho pustíte způsobí vám otřes mozku. Takže řízek jedině z kotlety , panenky nebo oříšku vy socky !!! :-)
Váš názor absolutně nesdílím,spíš bych řekla,jsem velkým oponentem Vašeho subjektivního názoru. Jak je patrné,kolik lidí, tolik chutí.
Mám ráda jakýkoliv řízek ( ne však z bůčku, to slyším prvně).
Ale řízek z krkovice je ten nejlepší, nejšťavnatější a nejchutnější ( za předpokladu ovšem, že bude z mladého prasátka a je tedy prorostlý jen málo).
Pokud se Vám příčí pozřít kousek nějaké propečené šlachy nebo rosolu ( nemluvím o masu prorostlém sádlem, to taky ráda nemám), jezte si jen suché řízky z kotlety, protože oříšek je na koncích taky trochu šlachovitý. A hlavně, zajistíte si tak ke stáří problémy z klouby. Právě ten rosol je dobrá výživa pro kloubní systém.
Klobouku, ty primitive!
Kdyz neumis varit, radeji drz usta!
Pro ostatni: jednou jsem od kamarada reznika dostal nekolik hotovych rizku. Byly bozske, krehoucke, stavnate, bez flax, hned jsem se tedy pidil z jakeho masa to delal. chvilku delal zagorku a daval odpovedi typu "z veprovyho, ne!", ale pak priznal, ze je to z bucku, staci vykrajet tucne a sikovne to nakrajet nasikmo pres vlas. Je to desna piplacka, ale casem se do toho clovek dostane a ma to hned.