Ale ano, dobré klobásky se dají sehnat celkem snadno a ani bych neřekl, že jsou ceny nějak šílené. To samé salámy - jen se prostě nesmí jít na nejlevnější variantu (ale ani ne na nejdražší).
Co se týče párků, tak já je beru spíš jako rychlé jídlo, kde o vysloveně labužnický zážitek nejde. Problém byl před nějakou dobou, kdy (jak celkem pravdivě píší v článku), bylo módní do všeho cpát sóju a podobné šmejdy, tehdy se hlavně u levnějších druhů občas narazilo na něco, co se nedalo akceptovat ani jako to "rychlé jídlo". V tu dobu jsem se jim také začal vyhýbat. V poslední době mi ale připadá, že se kvalita přeci jen trochu zlepšila a navíc se rozšířil výběr, tak zase jíme doma párky více... Mimochodem v tomto dost souhlasím s článkem v tom, že je daleko lepší použít maso oškrabané z kostí než ta dřívější šaškárna se sójou :-(
Jinak jedna poznámka - ne že bych měl Babiše moc v oblibě, ale zrovna "křehčené maso" bych mu fakt nevyčítal. Tohle byla v jisté době "móda" velkých řetězců, které k tomu prvovýrobce spíš dotlačily, v poslední době to ale pod tlakem zákazníků zase docela mizí (uvidíme, zda to bude trvalé zlepšení anebo jen dočasné).