Názor k článku Neříkejte separátu separát, přejí si výrobci uzenin od thr - Ale ano, dobré klobásky se dají sehnat celkem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 8. 2013 9:31

    thr

    Ale ano, dobré klobásky se dají sehnat celkem snadno a ani bych neřekl, že jsou ceny nějak šílené. To samé salámy - jen se prostě nesmí jít na nejlevnější variantu (ale ani ne na nejdražší).

    Co se týče párků, tak já je beru spíš jako rychlé jídlo, kde o vysloveně labužnický zážitek nejde. Problém byl před nějakou dobou, kdy (jak celkem pravdivě píší v článku), bylo módní do všeho cpát sóju a podobné šmejdy, tehdy se hlavně u levnějších druhů občas narazilo na něco, co se nedalo akceptovat ani jako to "rychlé jídlo". V tu dobu jsem se jim také začal vyhýbat. V poslední době mi ale připadá, že se kvalita přeci jen trochu zlepšila a navíc se rozšířil výběr, tak zase jíme doma párky více... Mimochodem v tomto dost souhlasím s článkem v tom, že je daleko lepší použít maso oškrabané z kostí než ta dřívější šaškárna se sójou :-(

    Jinak jedna poznámka - ne že bych měl Babiše moc v oblibě, ale zrovna "křehčené maso" bych mu fakt nevyčítal. Tohle byla v jisté době "móda" velkých řetězců, které k tomu prvovýrobce spíš dotlačily, v poslední době to ale pod tlakem zákazníků zase docela mizí (uvidíme, zda to bude trvalé zlepšení anebo jen dočasné).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).