Názor k článku Neříkejte separátu separát, přejí si výrobci uzenin od levap - Právě jsem shlédl výborné dvd s filmem Oui,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 8. 2013 15:52

    levap (neregistrovaný)

    Právě jsem shlédl výborné dvd s filmem Oui, šéfe, kde se tamní šéfkuchaři snažili vařit pomocí "molekulární" biochemie. Ze dvou kachen udělali malé kostičky rosolu a podávali to jako Kachnu na švestkách :)))

    Obhajoba zněla něco ve smyslu moderní vaření a už jsem i v TV viděl pořady o tomto šíleném kuchtění.
    Hájit tedy hnusný a nechutný separát pomocí čísel, kolik že obsahuje bílkovin a že se vyrovná normální svalovině je naprostá lež a podvod na lidi.

    Je to klasický případ, kdy výrobce bue do roztrhání krc e hájit tenhle humáč a hájí se čísly.
    Obyčejné idi jste od těch 90. let zblbli natolik, že ž neví co je dobré a nechali jste nás navyknout na tento způsob úpravy drůbežích skeletů, které by měli být primárně určeny na vývar, na polévku.

    Ty obhajobo jedna Vodňanská, nějak moc ti roste hřebínek!!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).