Právě jsem shlédl výborné dvd s filmem Oui, šéfe, kde se tamní šéfkuchaři snažili vařit pomocí "molekulární" biochemie. Ze dvou kachen udělali malé kostičky rosolu a podávali to jako Kachnu na švestkách :)))
Obhajoba zněla něco ve smyslu moderní vaření a už jsem i v TV viděl pořady o tomto šíleném kuchtění.
Hájit tedy hnusný a nechutný separát pomocí čísel, kolik že obsahuje bílkovin a že se vyrovná normální svalovině je naprostá lež a podvod na lidi.
Je to klasický případ, kdy výrobce bue do roztrhání krc e hájit tenhle humáč a hájí se čísly.
Obyčejné idi jste od těch 90. let zblbli natolik, že ž neví co je dobré a nechali jste nás navyknout na tento způsob úpravy drůbežích skeletů, které by měli být primárně určeny na vývar, na polévku.
Ty obhajobo jedna Vodňanská, nějak moc ti roste hřebínek!!!