nesouhlasím s článkem o rizicích spojených s nízkosacharidovou stravou. Rozhodně není pravda, že způsobuje rakovinu. právě naopak pomáhá rakovinu léčit, jelikož rakovinné buňky žijí ze sacharidů a jelikož neznají "ketony", které nahrazují sacharidy při jejím sníženém příjmu, rakovinné buňky zanikají. Viz článek: http://fitplan.cz/je-mozne-vylecit-rakovinu-stravou/
Když víte, jak tělo funguje, tak vám to přijde logické, co tělu škodí. není to ale rozhodně tuk, dokonce ani ten živočišný, jsou to především cukry (sacharidy), které způsobují kardiovaskulární nemoci a rakovinu. V Austrálii to už vědí a proto u nich v TV běží reklama o škodlivosti přemíry cukrů ve stravě, které lidi ve skutečnosti zabíjí. Doufám, že i Češi tohle rychle pochopí a nebudeme už patřit mezi nejobéznější národy světa.
Martina