Názor k článku Nová studie tvrdí, že snížení konzumace červeného masa je k ničemu od Jirka26 - Čuně - takový zajímavý paradox, je to jediné...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 11. 2019 21:57

    Jirka26

    Čuně - takový zajímavý paradox, je to jediné známé jateční zvíře, kde není známá žádná alergie na cokoli z něj. Na druhé straně tučné čuněčí maso nám skutečně moc neprospívá, přestože výrobky z čuněčího masa a obecně z čuněte jsou velmi chutné. Geneticky jsme mu nejblíže, ale jaksi nám neprospívá.

    Obecně vše,l co děláme proto, abychom nasytili lidstvo, je přesně to, co dělat nemáme. Všechno to šlechtění plodin a zvířat a vymýšlení jídel, která nám neprospívají, ale jsou chutná a zasytí, vede do horoucích pekel. A může si Pohlreich vykládat co chce a dělat z gastronomie pupek světa, nezmění to.

    Vše souvisí se vším, když přestaneme chovat krávy kvůli mléku a masu, nebude dost hnoje na pole atd. Stačí si to dát tak nějak dohromady a zjistíme, že se točíme v začarovaném kruhu a jakékoli tzv. poznatky vědců jsou naprosto k ničemu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).