Nový Farmářský obchod v Plzni

26. 3. 2012

Sdílet

Jen kvalitní, osobně vyzkoušené potraviny slibuje prodávat nový obchod s farmářskými produkty. První Farmářský obchod byl otevřen v květnu 2011 v Plzni a jeho provozovatelé slibovali, že nejpozději za rok otevřou druhý obchod v jejím centru. Tento slib plní. Ve středu 28. března ve 13 hodin se pro veřejnost slavnostně otevře druhý Farmářský obchod v Šafaříkových sadech 3 v Plzni (nedaleko hotelu Continental).

Jen kvalitní, osobně vyzkoušené potraviny slibuje prodávat nový obchod s farmářskými produkty.

První Farmářský obchod byl otevřen v květnu 2011 v Plzni a jeho provozovatelé slibovali, že nejpozději za rok otevřou druhý obchod v jejím centru. Tento slib plní. Ve středu 28. března ve 13 hodin se pro veřejnost slavnostně otevře druhý Farmářský obchod v Šafaříkových sadech 3 v Plzni (nedaleko hotelu Continental).

Farmářské obchody v Plzni

Farmářský obchod již téměř rok nabízí potravinářské produkty od konkrétních malých a středních zpracovatelských podniků, pěstitelů i chovatelů. Sortiment obsahuje zeleninu, ovoce, mléčné produkty, uzeniny, maso z ekologických chovů, ryby, med, pečivo, víno, pálenky, mošty… Všechny potraviny jsou tuzemského původu. „Stále platí, že vybíráme ty nejkvalitnější potraviny s tváří (jasným dohledatelným původem). Prvořadá pro nás zůstává kvalita,“ říká jednatel Farmářského obchodu Tomáš Popp. „Nejen chuť a vůně, ale i způsob produkce, zpracování a původ. Všechny prodávané potraviny máme osobně vyzkoušené. Nabízíme skutečně jen to nejlepší, co tuzemští farmáři produkují. Zájem našich zákazníků to potvrzuje. Otevření druhého obchodu si totiž vynutili naši zákazníci, kterých přibývá.“

Druhý Farmářský obchod nabídne stejně široký sortiment jako obchod na Slovanech. Zákazníci si budou moci koupit například zeleninu z Litoměřicka, vajíčka z volného odchovu nosnic nedaleko Domažlic, kuřata z farmy Loužná a ze Sedlčan, hovězí maso z ekologického chovu Angus Farm, farmy Rudolec, jehněčí maso z biofarmy v Abertamech, klobásy od pana Dvořáka z Bělé nad Radbuzou, tradiční i sušenou šunku, šunkový salám, poctivě vyráběný gothajský salám, slaninu, špek od uzenáře Šnebergera ze Železné rudy, špekáčky, párky, taliány z Angus Farm, med, sýry z biofarmy v Abertamech, farmy ZPZ, farmy rodiny Němcovy mléčné výrobky z minimlékárny Joma, česnek (modrý paličák) od pěstitelů z Litoměřic, jablka a mošty ze sadů v Nebílovech a mnoho dalšího. Sortiment Farmářského obchodu je neustále rozšiřován.

Otevřeno bude od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 8 do 12 hodin.

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).