Dobrý den,
jsem z Kantýny, děkujeme moc za koment. S Vaším komentářem částečně souhlasíme, rádi bychom dělali více druhů masa, také např. českou kuchyni apod. Ale bohužel o to není zájem, když máme na jídelníčku guláš, výpečky se špenátem apod. Tak to nikdo nechce. Snad se nám to v budoucnu podaří alespoň částečně prosadit. Hezký den
ja jsem nemel na mysli zrovna vypecky ci gulas (ikdyz je mam rad, ale udelam si je radeji doma podle sebe), ale zkratka nejake plnohodnotne maso. kotletku po upeceni marinovanou v bylinkach, veprovy spiz s cibulovym bramborem, dobry steak (rostenec, hanger), ossobuco nebo hovezi ohanka ... nejsou to zadne extra drahe suroviny jako svickova a chlap se z toho naji :)))
navic, to nebyla kritika vaseho podniku!!! jen se pekne drzte sveho konceptu kdyz to funguje, ono se nejde zavdecit vsem.
za odvahu delat neco jineho vam preji at to klape.