Ohřívanou rýži už jsem jedl snad milionkrát a nikdy ani náznak nevolnosti. Doma jí kolikrát necháme na sporáku do druhého dne a nikdy z ní nikomu nic nebylo a ani jsem nidky neslyšel o případu, že by někomu z ohřívané rýže bylo špatně. To samé platí o jakémkoliv jídle. Kolikrát necháme hotové jídlo stát na sporáku do druhého dne a nikdy nikomu nic nebylo. Právě naopak, takto odleželé jídlo je mnohdy mnohem chutnější. S masem taky žádnou vědu nedělám. Nakrájím maso na prkénku, prkénko normálně umyju jarovou vodou - žádná dezinfekce ani nic podobného, a pak si na prkénku nakrájím třeba čerstvé ovoce a jaktěživ z toho nikomu nic nebylo. Lidi jsou dneska paranoidní, všechno dezinfikují jak šílenci, byt plný chemie a pak se všichni diví, že jsou různé alergie a každý hned marodí, sotva projde okolo někoho nachlazeného, protože ze své sterilní domácnosti má absolutně otupenou imunitu.