Ohřívanou rýži už jsem jedl snad milionkrát a nikdy ani náznak nevolnosti. Doma jí kolikrát necháme na sporáku do druhého dne a nikdy z ní nikomu nic nebylo a ani jsem nidky neslyšel o případu, že by někomu z ohřívané rýže bylo špatně. To samé platí o jakémkoliv jídle. Kolikrát necháme hotové jídlo stát na sporáku do druhého dne a nikdy nikomu nic nebylo. Právě naopak, takto odleželé jídlo je mnohdy mnohem chutnější. S masem taky žádnou vědu nedělám. Nakrájím maso na prkénku, prkénko normálně umyju jarovou vodou - žádná dezinfekce ani nic podobného, a pak si na prkénku nakrájím třeba čerstvé ovoce a jaktěživ z toho nikomu nic nebylo. Lidi jsou dneska paranoidní, všechno dezinfikují jak šílenci, byt plný chemie a pak se všichni diví, že jsou různé alergie a každý hned marodí, sotva projde okolo někoho nachlazeného, protože ze své sterilní domácnosti má absolutně otupenou imunitu.
Vypada to, ze potraviny uz jsou tak dobre chemicky osetreny, ze na nich hned tak neco nevyroste. o))) V mase pry uz antibiotika jsou, tak jakepak bakterie by mely sanci? Ovoce z druheho konce sveta take musi byt dobre postrikane, aby odolalo ...atd, atd. Globalizovany svet a jeho stinne stranky.