Názor k článku Olivových olejů z odpadu jsou plné obchody. Vyberte si kvalitní od Kateřina Čepelíková - Dobrý den, Jiří, na Vaši otázku odpovídá David Valtr...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 11. 2013 9:25

    Kateřina Čepelíková

    Dobrý den, Jiří,
    na Vaši otázku odpovídá David Valtr z Jamon.cz:
    "Olivový olej z pokrutin je na tom podobně jako běžný rafinovaný slunečnicový olej. Má zhruba stejný podíl nenasycených a nasycených mastných kyselin. Oba jsou relativně chuťově neutrální. U řepkových olejů často vadí přítomná pachuť."

    Kateřina Čepelíková
    Vitalia.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).