Vlákno názorů k článku Olivových olejů z odpadu jsou plné obchody. Vyberte si kvalitní od Markéta - Dobrý den, proklikávám se stránkami Jamón. Máte někdo osobní...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 11. 2013 11:02

    Markéta (neregistrovaný)

    Dobrý den,
    proklikávám se stránkami Jamón. Máte někdo osobní zkušenost se španělskými oleji co prodává Jamón? Španělské oleje mě vždy tak nějak lákali víc než ostatní. Na těch druhých stránkách jsem zase našla ebook o olejích. Celkem zajímavé čtení. http://www.frantoicutrera.cz/ebook/
    Mám malého syna a na oleji nechci šetřit. Je olivový olej vhodný o pro připravu pokrmů pro ani né ročního syna? Díky za reakce. Markéta

  • 28. 11. 2013 16:52

    Petr Bařina (neregistrovaný)

    Já si koupil sadu 3 olejů, co prodávaj na jamon.cz a podle mě jsou opravdu jiný, i když nejsem žádnej expert. Jsou strašně výrazný a voňavý ve srovnání s extra panenským olejem, co jsem koupil v kauflandu. Jsou ale samozřejmě taky dražší.

  • 2. 12. 2013 8:36

    Atevi (neregistrovaný)

    Dobrý den,
    olivový olej a výrobky vůbec jsou pro děti výborné, otázka, jestli mají děti dostávat smažená jídla /občas neuškodí nic, mluvím o "vaření" mladých maminek a jejich každodenním smažení "rybích prstů" :( /
    Já kupuji Glafkos - je přímo dovezený z Kréty, a levnější než na Krétě !!! a to jsme byli přímo u výrobce a táhli jsme ho letadlem. Glafkos je pro nás chutnější než španělský... http://www.olivovyobchod.cz. Ale jinak kombinuju vše zde uvedené kromě řepkového (ten nám smrdí). Když jdu 2x do roka usmažit řízky pro celou rodinu, stejně použiji slunečnicový, nebo na vepřové řízky čerstvé sádlo /to občas i na bramboráky, dostanou úplně jinou chuť ;) /.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).