Názor k článku Olomoucké tvarůžky: Proč už syrečky nesmrdí? od Janek - Ano, přesné. Ale,syrečky z EU, již zralé, stojí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 4. 2016 8:13

    Janek (neregistrovaný)

    Ano, přesné. Ale,syrečky z EU, již zralé, stojí 3x tolik a nelze je již dlouho skladovat, protože právě oni velmi brzy zplesniví. Loštické se posílají do distribuce téměř stejné jako byly ty před sto lety a zrovna tak nezralé abvy je čas a teplo nechal dozrát u Vás doma, jinak byste je museli jíst ihned. Pán, který článek psal se buď úmyslně nebo nevědomky snažil, podle mě, propagovat syrečky z dovozu.
    Loštické si ,po tom co je donesete domů, necháte dozrát sami. Je na Vás zda pouze v originálu, nebo v troše piva, cukru, bylinek..Po 14 a 21 dnech v uzavřené sklenici jsou stejné jako kdysi. Změknou, "zavoní", jejich konzistence je mírně mazlavá a jejich chuť dokonalá.
    Proč ten pán píše opak nevím, ale malinko tam vidím úmysl. Honza

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).