Nějak jsem z celého výkladu jednoznačně nepochopil:
proč právě sůl a jablečný ocet se přidává k namáčeným produktům.
Co přidané ingredience k namáčeným produktům vyvolávají a konkrétně způsobují. Namáčení pouze v čisté vodě kyselinu fytovou z podlů nevyplaví?
Působí nějak sůl a jablečný ocet na herbicidy , insekticidy, glykol a další podobné látky, které se nachází na povrchu nebo pod slupkou obilí, luštěnin atd. Mám na mysli, zda sůl a jablečný ocet neutralizují uvedené chemické látky.
Postrádám v uveřeněném článku vliv vyvýjeného ozonu v ozonizátoru o přílušné koncentraci ozonu na uvedené potraviny v uzavřeném vzdušném nebo vodním prostřední na uvedené chemické případně další nežádoucí látky nacházející se na površích nebo pod slupkou konzumovných plodin.
Děkuji za kvalifikovanou odpověď. Myslím si, že by tato odpověď mohla být zajímavá i pro další uživatele.