Názor k článku Otestovali jsme food projekt Nataliri.cz. Byl to průšvih od Kozel - Nevím, kolik toho zelí bylo, ale... Hlávka bílého zelí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 1. 2015 21:32

    Kozel (neregistrovaný)

    Nevím, kolik toho zelí bylo, ale...

    Hlávka bílého zelí mi při teplotě 15-20 °C vydrží celý týden (vydrželo by déle, ale po týdnu už prostě žádné nemám). Je úplně jedno zda ho olupuji po lupenech, nebo ho průběžně okrajuji. Dělám obojí.

    Uvědomte si, že v běžném obchodě ho mají (oloupané aby vypadalo čerstvě), několik dnů až týden. Jinak to zelí bylo sklizeno před jedním až několika měsíci a do obchodu přišlo ze skladu. teď se již žádné čerstvé zelí nesklízí, takže by se situace měla zhoršovat, ale nebude to až do března nijak zásadní (prostě to zelí vydrží).

    U červeného zelí vrchní listy spíše schnout, ale zelí se většinou vysušuje a také se kazí minimálně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).