Což mi připomnělo jednu webovou diskuzi, kde osoby alergické na jisté složky potravin a nebo vegetariáni se zajímají v restauracích, co dostanou na talíři: hlavně se při objednávání ujišťují, že nedostanou něco, po čem je jim zdravotně zle. Ćíšníci jim odkývou ale absolutně všechno: vegetarián dostane polévku s masem, paní s prudkou reakcí na jisté koření ho dostane v hlavním jídle...absolutní ignorance zákazníků ze strany obsluhy. Ovšem na místě, kde jde o ohrožení života! Na druhou stranu když vím, že chilli papričky pálí, nekoupím si a odmítám sladkou nechutnou napodobeninu chilli papričky. Jen moje rozhodnutí. U křenu předpokládám, že bude pálivý, a ne rozleptaný nějakými mléčnými proteiny na hmotu neurčité chuti, ovšem na etiketě popsáno jako "křen". Kdybych snad toužila po nepálivém křenu,(takový blb nejsem, pardón) bude jednodušší sáhnout po kečupu, ne?