Proboha, srovnávat pampeliškový "med" se včelím medem, je víceméně totéž, jako srovnávat sojové "maso" s hovězím.
Opět marně jsem doufal v článek, který prostě jen bude hovořit o tom, že to jsou dvě rozdílné suroviny s jiným použítím kde každá má své výhody i nevýhody. Opět to jen skončilo agitkou svědčící leda o tom, že ani sám autor není od sebe kvalitativně zcela odlišné suroviny schopen mentálně odlišit.
Nebudu-li od sojového masa čekat, že dostanu maso, nebudu pak jako polovina národa tvrdit, jak je to strašná surovina. Mám sojové maso rád. A stejně tak mám rád hovězí, protože vím, že jedno s druhým nijak nesouvisí.
A nebudu-li zcela nesmyslně čekat od pampeliškového medu, že bude "jako" včelí med, budu si moci odpustit podobné články protože když dostanu chuť na pampeliškový med, dám si do čaje pampeliškový med a nebudu čekat, že mi přinese, dá či nedá totéž jako včelí.
Ach jo.