No ono to srovnani sojoveho a normalniho masa je dost diskutabilni. Je to spis o tom, co od toho kdo ocekava a je to stejne jako srovnani pampeliskoveho a normalniho medu.
Predpokladam, ze mate na mysli srovnani chuti. Srovnani chuti predpokladam nikoho nezajima, protoze to kazdy vi, pripadne se to docte ruzne na internetu. Mimochodem chut u jidla povazuji za nejvetsi zlo. Zasadni veci je si uvedomit, proc jime. Jestli je to proto, ze to je zabava/zavislost na chuti nebo protoze jidlo obsahuje latky, ktere potrebujeme a je to nase palivo. Ano ten druhy duvod je spravne a proto chut neni potreba resit.
Sojove maso je nahradou normalniho masa nicmene to neni maso. Obsahuje vice bilkovin i sacharidu, obsahuje spoustu mineralu, vlakninu a nema nevyhody masa normalniho. Na druhou stranu chybi B12 a horsi vstrebavani Fe. Ale vegetariani vedi jak toto resit. Masozrouti si jidelnicek nehlidaji - protoze prece jedi vsechno a hlavne maso. No a proto jsou na tom zdravotne mnohem hure nez vegetariani, vegani a dalsi.