Předesílám, že rybařím, takže sladkovodní ryby jím obvykle čerstvě ulovené...
Nicméně pangase jsem zkusil a myslím si, že problém je hlavně v tom, že je to ryba, kterou prodejci asi nejvíc šidí. Kupovat ho třeba v Tescu je totální nesmysl, platíte především za vodu, což i komplikuje úpravu, prostě děs. A přijde mi, že u této ryby je míra neserióznosti větší než kde jinde.
Naproti tomu když jsem zkusil obalovaného pangasia z Makra, tak to nebylo ani zdaleka tak zlé - žádný zázrak, ale najednou to byl alespoň běžný průměr. To samé nějaké lepší filety taktéž z Makra.
Celkově tuto rybu moc nemusím, ale myslím si, že když ho seženete z nějakého kvalitnějšího zdroje, tak vysloveně neurazí a mnoho lidí ocení, že není chuť tak výrazně rybí (mě to tedy naopak vadí, ale jsou zkrátka lidé, kteří na ryby tak zvyklí nejsou). Ovšem kupovat pangasia "levně v akci" je prostě vyhazování peněz...