Názor k článku Pasta carbonara: Pavel Berky z MasterChefa radí s receptem i přípravou domácích těstovin od Jiří - Tento pokrm pochází z Lazia či přímo z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 3. 2021 20:17

    Jiří

    Tento pokrm pochází z Lazia či přímo z Říma, takže by tam pochopitelně neměl být správně parmezán (ten pochází z Emilie), ale ovčí pecorino romano. Jinak je ovšem předpis správný. (Podle tohoto jídla na jídelníčku se lehce přesvědčím o kvalitách českých italských restaurací a pizzerií: Pokud mají na jídelníčku spaghetti carborana a u toho je ve výčtu komponent uvedená smetana, tak vím, že tam o italské kuchyni nevědí vůbec nic.)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).