Názor k článku Pasterizace, stabilizátory a ostatní pochutiny v pivu – můžeme si za to sami? od anonym - Zdravím :) Takže, ano, popsatelné to je, je to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2012 7:33

    bez přezdívky

    Zdravím :)

    Takže, ano, popsatelné to je, je to paráda a slast. Uzeniny nejím, chci se dožít více než 50ti let, ale pro maso chodím také do vybraných krámků s dobrým masem, ověřeným. Kdo chce balené, vakuované, strojově oddělené, prosím. Pak může pít rovnou 5x převařený Staropramen :-)

    Čas není ztracený, je dobře využitý, nemusím pak sedět a lítat po doktorech, je mi fajn psychicky i fyzicky, jenom tím, že jím dobré věci. Stojí mě to asi tolik, co lidi pak prášky, takže žádná ztráta, ba naopak. Tašky netahám, mám batoh, neničím si záda, že jsou Češi národ igelitkářů, to je jejich věc.

    Chlazené vitríny - ano, u nás se vozí piva samozřejmě v náklaďácích, kde to vře, v USA jsou světe div se - chlazené, klimatizované. Takže pivo je vychlazené z pivovaru, po cestě a pak i ve vitrínách.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).