DĚKUJEME ZA OBSÁHLÝ NÁZOR, ALE JAKSI JSTE OPOMINUL MOJÍ ZÁKLADNÍ OTÁZKU. JSOU ŠKODLIVĚJŠÍ POTRAVINY S KONZERVANTY, NEBO POTRAVINY S PŘÍRODNÍMI JEDY? To je oč tu běží. Pokud potravina obsahuje konzervanty ve známém množství ( považovaném za bezpečné) je škodlivější než potravina obsahující neznámé množství plísní, přírodních toxinů, bakterií a virů??? Nejde jen o možné otravy, ale také o "tyfus mor a neštovice" :-D Odlišujte Éčka od reziduí pesticidů, herbicidů a podobných dobrot. Takže ani salát vyrobený doma z brambor a zeleniny, která obsahuje právě zbytkové množství pesticidů nemusí být zdaleka tak nezávadný jako salát s éčky, vyrobený z dobrých surovin. Mimochodem ta éčka jsou většinou látky přírodního původu, až na výjimky. Zatím 65 nezřízený život a pevné zdraví. Přeji ho i vám. Pamatujte"ALKOHOL PODÁVANÝ V MALÝCH DÁVKÁCH, NEŠKODÍ V JAKÉMKOLI MNOŽSTVÍ" DAG BADMAN