Názor k článku Ideální brambora pro pečení jacket potato? Velká a škrobovitá od anonym - Dobrý den, děkuji za váš názor. V článku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 9. 2016 9:34

    bez přezdívky

    Dobrý den, děkuji za váš názor. V článku ale píši, že pečené brambory se jí v mnoha zemích světa. O tom, že se brambory pečou i u nás v Česku také vím a také je mám ráda. Článek je ale věnovaný britským pečeným bramborám a tomu, jak se v UK toto populární jídlo jí. Kromě toho si nevybavuji, že pro české pečené brambory by byla oblíbená náplň fazole nebo krevety a také si nevybavuji, že by se v Česku daly pečené brambory objednat v restauraci nebo bistru. Proto si dovoluji tvrdit, že v UK jsou pečené brambory víc součástí tradiční kuchyně než u nás a proto jsem se o nich rozhodla napsat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).