Rád jsem u Kabáta nakupoval - ale v poslední době se ohlížím po jiných pekařstvích. Jejich velký "chléb z kamenné pece" byl opravdu výborný, ale poslední rok to už není tak úplně ono. Nemá tak výraznou chuť, kurka často gumová, nedopečená, po dvou dnech je chleba už tvrdý - dříve vydržel týden. Lepší je ten jejich chleba s tou správnou popraskanou kurkou za 50 korun, jenže většina jejich stánků jej odmítá půlit. A celý chleba doma nesníme. Přitom v Německu vám podobné "rozpraskané" chleby bez řečí rozpůlí. Psal jsem Kabátům 2x připomínky na jejich mail, ale ani jednou nepřišla odpověď. Jiné firmy napíšou aspoň "trhněte si nohou", ale jim jsem za odpověď nestál. A tak zjišťuji, že jsou pekařství, kde mají výborný čelakovický nebo mšenský chleba, i ten hostivařský je dost dobrý. U Kabáta jsem přestal nakupovat.