Názor k článku Pekař z Esky: Z obyčejné mouky upeče chleba každý, my jsme zvolili jinou cestu od Mr - To se to peče, když peče energie a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 6. 2021 18:02

    Mr

    To se to peče, když peče energie a příroda a ne pekař. Když se nedá správné koření poměr soli a cukru, tak žádný chléb není dobrý. Žádná bio mouka neexistuje. Skrytá Ečka a živočišné produkty z 30%. To vám neřeknou. Oni neví, čím zadělávají těsta. Takové kydy a bludy si pěstují ti, co chtějí vydělat. At si vypěstují, sklidí, namelou, natřídí a pak at mluví. Jinak je to podvod. Kynout těsto hodiny? Kdo to kdy viděl? Stačí udělat kvalitní matku přes noc a nemusím lhát, že těsto kyne hodiny. Bla, bla, bla.Samé vychloubání a žádný význam! Zdraví pekař bez podvodné říkanky.

    14. 6. 2021, 18:06 editováno autorem komentáře

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).