Názor k článku Pekař z Esky: Z obyčejné mouky upeče chleba každý, my jsme zvolili jinou cestu od Mr - To, co se píše v článku a citujete...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 6. 2021 22:05

    Mr

    To, co se píše v článku a citujete není realita. Chléb je podle diskutujícího skutečně na pohled špatný a dále nedokynutý. Co se píše je nevysvětleno a jen se spekuluje. Matka kyne a kvasí přes noc, část matky jde na další matku na další den a dodělává se a ze zbytku se dělá chléb, ten potom v třetí fázi kyne atd.To je u žitného!! Třífázová část je nevysvětlená!! Jinak ostatní kynou do hodiny. Proč to nevysvětlí všeumělci? U pečiva těsto kyne rychle, záleží kolik se dá do kádě droždího. Přísná pravidla? jaká? Pokud jsem čistý a vše kolem také, tak jaká nesmyslná vymyšlená pravidla EU kteří o tom ví prd. Každého kdo se nevykoupe a má menstruaci, nemocného ap. nesmí do provozu ap. Vše je předem na přípravě a míchači. To ostatní jsou váleči sazeči atd. Slanou vodu nebrat. Otáčení chlebů jen u některých špatných pecí a mnoho fíglů nikoho nezajímá. Pokud jde o bio mouku ta neexistuje. Každá mouka, na každý druh pečiva, chleba ap musí být speciálně namíchána. Oni ji dostávají už namíchanou a neví co v ní je. Čistý vegetarián by se takového chleba nebo pečiva ani nedotknul. Nechtějte ani vědět co v mouce je když se míchá. Složení na pytlích je jen orientační. Domácí pečení se s tím nikdy nevyrovná. Je pečeno s láskou a ne vášní atd.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).