To se to peče, když peče energie a příroda a ne pekař. Když se nedá správné koření poměr soli a cukru, tak žádný chléb není dobrý. Žádná bio mouka neexistuje. Skrytá Ečka a živočišné produkty z 30%. To vám neřeknou. Oni neví, čím zadělávají těsta. Takové kydy a bludy si pěstují ti, co chtějí vydělat. At si vypěstují, sklidí, namelou, natřídí a pak at mluví. Jinak je to podvod. Kynout těsto hodiny? Kdo to kdy viděl? Stačí udělat kvalitní matku přes noc a nemusím lhát, že těsto kyne hodiny. Bla, bla, bla.Samé vychloubání a žádný význam! Zdraví pekař bez podvodné říkanky.
14. 6. 2021, 18:06 editováno autorem komentáře
Dobrý den, v článku se píše o bio mouce přímo od dodavatele, který ji pěstuje a zpracovává, je jím společnost Probio. Bio mouka samozřejmě existuje, výrobce musí dodržovat přísná pravidla stanovená pro takto označené produkty. Ano, těsto kyne hodiny, jde o tzv. třífázové vedení kvasu, jestli jste pekař, jistě víte, o co se jedná. LK, Vitalia.cz
To, co se píše v článku a citujete není realita. Chléb je podle diskutujícího skutečně na pohled špatný a dále nedokynutý. Co se píše je nevysvětleno a jen se spekuluje. Matka kyne a kvasí přes noc, část matky jde na další matku na další den a dodělává se a ze zbytku se dělá chléb, ten potom v třetí fázi kyne atd.To je u žitného!! Třífázová část je nevysvětlená!! Jinak ostatní kynou do hodiny. Proč to nevysvětlí všeumělci? U pečiva těsto kyne rychle, záleží kolik se dá do kádě droždího. Přísná pravidla? jaká? Pokud jsem čistý a vše kolem také, tak jaká nesmyslná vymyšlená pravidla EU kteří o tom ví prd. Každého kdo se nevykoupe a má menstruaci, nemocného ap. nesmí do provozu ap. Vše je předem na přípravě a míchači. To ostatní jsou váleči sazeči atd. Slanou vodu nebrat. Otáčení chlebů jen u některých špatných pecí a mnoho fíglů nikoho nezajímá. Pokud jde o bio mouku ta neexistuje. Každá mouka, na každý druh pečiva, chleba ap musí být speciálně namíchána. Oni ji dostávají už namíchanou a neví co v ní je. Čistý vegetarián by se takového chleba nebo pečiva ani nedotknul. Nechtějte ani vědět co v mouce je když se míchá. Složení na pytlích je jen orientační. Domácí pečení se s tím nikdy nevyrovná. Je pečeno s láskou a ne vášní atd.
Zřejmě máte jiné zkušenosti, zde je to takto. Ohledně bio - to je úplně něco jiného, než o čem píšete (viz např. http://eagri.cz/public/web/mze/potraviny/znacky-kvality-potravin/biopotraviny/), pravidla jsou dána legislativou a zřejmě je zaměňujete s hygienickými předpisy. Nicméně, o chleba z Esky z mouky od Probio je velký zájem, ale jistě nemusí chutnat či jinak (např. cenou) vyhovovat všem. Nabídka je široká, komu tento chleba nevyhovuje, může si jednoduše koupit jiný jinde.
Poměr!! Mícháte hrušky s jablky. Kde jste vyčetl a vymyslel si cukr v kvásku? Neudáváte postup.
Dnes se věří sémantice, lžím a reklamě aby se 750 gr. chleba koupil za 105 Kč? Kam až se tím dochází je v ušité touze.
Láska života se chtíči, zneužití, nečistotě, neupřímnosti, legislativě atd. vyhýbá.
Hygienické předpisy koho? Když si je každý dělá podle svého. O skutečné čistotě se nic neví. Běžte do pekáren a uvidíte. Chléb nesmí být zespoda spálený. Proč asi je? Složení i mouky probio bylo vysvětleno. Dobré chutě. Stále omíláte reklamu jako v TV. Je to nudné, ale chápu vás.
Inteligentní si upeče doma a toto nekupuje. Lenoch nepřemýšlí, koupí, užívá si a podporuje to, na co nemá a diví se, že má prázdnou kapsu. Ti, co kupují a mají na to, jsou také líní co na to v připoutanosti mají a které ovládá čas. Je to o reklamě a hlouposti. Více není co vysvětlovat.