Dobrý den, no právě, musí vyjít s málo penězi na jídlo. Na jídle ale - alespoň podle mých zkušeností s pětičlennou rodinou - ušetříte nejvíc, když poctivě vaříte. Koupíte základní suroviny, ne polotovary, a vaříte a vaříte... a na to by snad maminky, minimálně když jsou doma s dětmi, mohly mít čas. Co ušetřím třeba na "falešných langoších" z obrázku oproti normálnímu langoši? A ty jahodové knedlíky jsem si schválně na Mimibazaru našla: "Koupený "domácí knedlík", nebo opravdu doma dělaný knedlík ,čerstvé jahody, cukr, zakysaná smetana a pro doladění barev trochu rozpuštěného másla..." Kolik stojí kupovaný "domácí knedlík" a na kolik vyjdou suroviny na kynuté těsto (mouka, mléko, vajíčko, droždí)? Kde je ten finanční rozdíl? Jenže, jak autorka píše: ...dostanu chuť na ovocné knedlíky, ale než bych udělala těsto, než by vykynulo, než bych zabalila jahody do těsta, než by to znovu vykynulo, než bych to uvařila...