Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od rachad - Mám dojem že poslední dobou se roztrhl pytel...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 11. 2011 23:12

    rachad (neregistrovaný)

    Mám dojem že poslední dobou se roztrhl pytel s kritiky "české chutě", "českých kuchařů", "českých hospodyněk"... Je mi trochu líto když čtu názory např.pana Poštulky, nebo madam Michopulu jak je to tady děsné a hrozné. Teď je taková móda střílet vlastňáky. Já znám lidi co neumí vařit a náhodou jsou Češi ale stejně tak znám Čechy kteří vaří skvěle. Dělají si domácí zabijačky, udí si ryby a sýry, pečou chleba a frgály a jsou do toho umanutí. Jedno jsem se naučil. Nestavět na tom v čem dobrý nejsem ale rozvíjet to v čem dobrý jsem. Když bych to měl přeonačit na současnou módu vysmívání se sami sobě - proč nikdo nemluví o tom co Češi umí dobře(třeba vařit)a každý se jen vysmívá tomu jak je to tady upachtěné a k ničemu? Než aby si někdo dal tu práci zamakat na změně k lepšímu, vidím jen výsměch. Nemyslím že je to tak zlé. Myslím že hodit takhle do jednoho pytle všechny Čechy není fér.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).