Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od Karin - Nemyslím, že se všechno hází do jednoho pytle...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 11. 2011 9:30

    Karin

    Nemyslím, že se všechno hází do jednoho pytle a že se jenom kritizuje. Naopak. Zkuste vidět obě stránky mince. Já vidím i chválu, snahu pracovat na tom dobrém, oprašovat poklady české kuchyně, vrátit se k původní, poctivé kuchyni... Ale i kritizovat je potřeba a kritizovat tady rozhodně je co, protože při té úžasné tradici světoznámé poctivé české kuchyně a při dnešních možnostech je nesmírná škoda, že někteří kuchtíci amatéři propagují hovadiny typu smažený knedlík s gothajem v trojobalu.... Na změně k lepšímu se rozhodně maká, ale bez nepříjemné kritiky se to bohužel neobejde a někteří kuchtíci ji holt budou muset skousnout a nechat si poradit, pokud svoji snahu pracovat na zlepšení myslejí upřímně...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).