Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od rachad - díky za vysvětlení, ale jen bych vás opravil.Farmářské...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 11. 2011 13:41

    rachad (neregistrovaný)

    díky za vysvětlení, ale jen bych vás opravil.Farmářské trhy na Kulaťáku prodlouženy až do Vánoc!Farmářské trhy pokračují - termíny od pátku do neděle. Soutěž: Recepty z farmářského trhu - známe výherce Neviděl jsem kromě reklam na farmářské trhy (marketing je marketing)že by tady někdo psal například o domácích kuchařkách a pekařkách z nichž se jen hrstka dělí o své zkušenosti na internetu formou blogu. Například. Nebo o kuchařích kteří vaří jinak než se tady píše. Nebo že v některých supermarketech už se dá levně koupit česká zelenina která není špatná. Nebo že třeba v Davli se dělají dobré uzeniny a v Polabí bio mozzarela. Spousta kuchtíků už je natolik poučených že když si neví rady, a mají připravit cokoliv "domácího" zajdou právě na blogy. Narozdíl od kuchařek se tam totiž zhusta píše i tom jak se to několikrát nepovedlo a proč. A narozdíl od novinářů - i těch internetových nikdo nemá zapotřebí kontrovezní hanočlánky a bombastické titulky :-) Myslím že vidím obě stránky mince. Pokud vidím nadpis "Pekelná česká kuchyně" kde mám zaznamenat nějaké výjimky? A Češi to a Češi ono? A ještě nakonec. Nezlobte se na mě ale česká kuchyně není světově proslulá a myslím že nikdy nebyla a už vůbec ne tradičně, narozdíl třeba od českých kuchařů. Kritizovat je super, ale ne výsměch. A potom je fajn kritika s návrhem konstruktivního řešení. Ať to vyznělo jakkoliv hloupě, třeba paní Michopulu se o to nedávno pokusila.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).