Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od Rupikulko - Podávat jídlo pod více-méně náhodně vybraným názvem odkazujícím...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 11. 2011 20:34

    Rupikulko (neregistrovaný)

    Podávat jídlo pod více-méně náhodně vybraným názvem odkazujícím na jiné suroviny, než ty, které jsou v něm zahrnuty hlavně podává hrozivý obraz o stavu hospodyňčiny mysli, tudíž ostudou kuchyně je, i kdyby bylo samotné jídlo v pořádku (což pravděpodobně nebude).

    Rozdíl mezi nezatajenou úpravou jednoho druhu drůbeže na způsob druhého a zprasením ryb to takové míry, že je není možno poznat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).