Názor k článku Pekelná česká kuchyně: hlavně že je toho hodně, rychle a levně od to je jedno - jsme takova "obycejna rodinka", pravda nedelam za 8...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 11. 2011 22:30

    to je jedno (neregistrovaný)

    jsme takova "obycejna rodinka", pravda nedelam za 8 tis, ale milionari nejsme a SUVčkem taky nejezdime. co se u nas ji(vcetne 3 lete dcery)?
    - risotto
    - testoviny semolinove (spagety 100%, vretena 50% - k ceske omacce nam vic sedi ty 50%)
    - posledni dobou kuskus
    - na spagety zasadne rajcata nebo pasata
    - sunka z masa
    - na těstoviny a risotto zasadne parmazan - ajdam by mi dcerka vyhodila.
    - cerstvy pstruh
    - cerstvy spenat (vyjimecne i mrazeny ale LISTOVY - zadny cerny protlaky)
    - cerstve bylinky
    - hraskovy krem ala pohlreich (a od toho jsme odvodili dalsi kremy BEZ MOUKY)

    Nekdo rekne, ze jsme rozezrany, ze arborka stoji 50,-, ze parmazan je za 700,- a pstruh je oproti pangasiu strasne drahy a maly, ale ti lidi to nikdy nezkusili, parmazanu nam staci sacek 4dkg na dva chody zatimco "čech" tam nase.re tricitky 20dkg kazdej. ta same pasta - obycejne ceske jsme zbouchali sacek, semolinove pulku.

    JE TO LEVNE, JE TO RYCHLE a neni toho kýbl.

    Děkuji panu Pohlreichovi, ze my ukazal cestu a smer! (nejepsi je stejne svickova BEZ MOUKY!)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).