jsme takova "obycejna rodinka", pravda nedelam za 8 tis, ale milionari nejsme a SUVčkem taky nejezdime. co se u nas ji(vcetne 3 lete dcery)?
- risotto
- testoviny semolinove (spagety 100%, vretena 50% - k ceske omacce nam vic sedi ty 50%)
- posledni dobou kuskus
- na spagety zasadne rajcata nebo pasata
- sunka z masa
- na těstoviny a risotto zasadne parmazan - ajdam by mi dcerka vyhodila.
- cerstvy pstruh
- cerstvy spenat (vyjimecne i mrazeny ale LISTOVY - zadny cerny protlaky)
- cerstve bylinky
- hraskovy krem ala pohlreich (a od toho jsme odvodili dalsi kremy BEZ MOUKY)
Nekdo rekne, ze jsme rozezrany, ze arborka stoji 50,-, ze parmazan je za 700,- a pstruh je oproti pangasiu strasne drahy a maly, ale ti lidi to nikdy nezkusili, parmazanu nam staci sacek 4dkg na dva chody zatimco "čech" tam nase.re tricitky 20dkg kazdej. ta same pasta - obycejne ceske jsme zbouchali sacek, semolinove pulku.
JE TO LEVNE, JE TO RYCHLE a neni toho kýbl.
Děkuji panu Pohlreichovi, ze my ukazal cestu a smer! (nejepsi je stejne svickova BEZ MOUKY!)